Zwemaanbod

Basiszwemmen

KNZB Sterrenplan

Het KNZB Sterrenplan bij De Kikker is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. De kinderen maken kennis met de vereniging en alle takken van onze zwemsport. Hierbij neemt het zwemmen een grote plaats in, maar ook maken de kinderen kennis met waterpolo – een soort handbal, maar dan in het water.

Lees meer …

Recreanten

Binnen onze vereniging bieden wij voor kinderen die hun zwemdiploma A, B of C hebben gehaald de mogelijkheid om de geleerde zwemvaardigheden te verbeteren. Plezier in het zwemmen staat bij de recreanten voorop.

Lees meer …

Trimzwemmen

Trimzwemmen is geschikt voor alle zwemmers van vroeger en van nu die graag baantjes trekken, maar dan met struktuur. Het hele bad beschikbaar voor jou en gelijkgestemden. Dit kan in teamverband maar ook individueel.

Lees meer …

Wedstrijdzwemmen

Minioren instroom + Minioren

Minioren instroom bestaat uit zwemmers die kennismaken met het wedstrijdzwemmen en net bij de zwemafdeling zijn gekomen. Basis technieken worden verbeterd. Vanuit hier is de doorstroom naar Minioren. De Minioren hebben de juiste technieken al aangeleerd en hebben ambitie om door te stromen naar de selectie afdeling. Zij werken aan het verder verbeteren van de zwemtechnieken.

Miniorenselectie

Als zwemmer heb je het minioren traject doorlopen en heb je goede vaardigheden van de diverse technieken, je neemt deel aan diverse wedstrijden.

Ochtendselectie

Zwemmers die de slagen willen perfectioneren en op hun niveau willen meedoen in landelijke competities met leeftijdsgenoten. Discipline en doorzetting zijn belangrijk.

Masters

Deze groep bestaat uit bijvoorbeeld oud zwemmers, ouders, etc. die de techniek en conditie willen onderhouden/verbeteren. Masters is het broertje van trimzwemmen, met als enig verschil dat men meedoet aan wedstrijden.

Lees meer …