Zwemaanbod

Basiszwemmen

KNZB Sterrenplan

Het KNZB Sterrenplan bij De Kikker is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. De kinderen maken kennis met de vereniging en alle takken van onze zwemsport. Hierbij neemt het zwemmen een grote plaats in, maar ook maken de kinderen kennis met waterpolo – een soort handbal, maar dan in het water.

Lees meer …

Recreanten

Binnen onze vereniging bieden wij voor kinderen die hun zwemdiploma A, B of C hebben gehaald de mogelijkheid om de geleerde zwemvaardigheden te verbeteren. Plezier in het zwemmen staat bij de recreanten voorop.

Lees meer …

Blijf zwemmen

Blijf zwemmen is bedoeld voor wie net het diploma A of B heeft gehaald, maar nog moet wachten op diploma B of C. Zwemvaardigheden worden onderhouden én verbeterd.

Lees meer …

Trimzwemmen

Deze groep bestaat uit bijvoorbeeld oud zwemmers, ouders, etc. die de techniek en conditie willen onderhouden/verbeteren. Trimzwemmers nemen geen deel aan wedstrijden. Trimzwemmen is het broertje van masters, met als enig verschil dat men niet meedoet aan wedstrijden.

Lees meer …

Borstcrawlcursus

De borstcrawl is één van de populairste slagen, die veel volwassenen onvoldoende beheersen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan mee aan de borstcrawlcursus! De cursus begint op donderdag 28 september 2017 en duurt 12 weken.

Lees meer …

Wedstrijdzwemmen

Minioren instroom + Minioren

Minioren instroom bestaat uit zwemmers die kennismaken met het wedstrijdzwemmen en net bij de zwemafdeling zijn gekomen. Basis technieken worden verbeterd. Vanuit hier is de doorstroom naar Minioren. De Minioren hebben de juiste technieken al aangeleerd en hebben ambitie om door te stromen naar de selectie afdeling. Zij werken aan het verder verbeteren van de zwemtechnieken.

Miniorenselectie

Als zwemmer heb je het minioren traject doorlopen en heb je goede vaardigheden van de diverse technieken, je neemt deel aan diverse wedstrijden.

Ochtendselectie

Zwemmers die de slagen willen perfectioneren en op hun niveau willen meedoen in landelijke competities met leeftijdsgenoten. Discipline en doorzetting zijn belangrijk.

Masters

Deze groep bestaat uit bijvoorbeeld oud zwemmers, ouders, etc. die de techniek en conditie willen onderhouden/verbeteren. Masters is het broertje van trimzwemmen, met als enig verschil dat men meedoet aan wedstrijden.

Lees meer …