Basiszwemmen

KNZB Sterrenplan

Het KNZB Sterrenplan bij De Kikker is speciaal bedoeld voor kinderen tussen de vijf en acht jaar. De kinderen maken kennis met de vereniging en alle takken van onze zwemsport. Hierbij neemt het zwemmen een grote plaats in, maar ook maken de kinderen kennis met waterpolo – een soort handbal, maar dan in het water.

Lees meer …

Recreanten

Binnen onze vereniging bieden wij voor kinderen die hun zwemdiploma A, B of C hebben gehaald de mogelijkheid om de geleerde zwemvaardigheden te verbeteren. Plezier in het zwemmen staat bij de recreanten voorop.

Lees meer …

Blijf zwemmen

Blijf zwemmen is bedoeld voor wie net het diploma A of B heeft gehaald, maar nog moet wachten op diploma B of C. Zwemvaardigheden worden onderhouden én verbeterd.

Lees meer …

Trimzwemmen

Deze groep bestaat uit bijvoorbeeld oud zwemmers, ouders, etc. die de techniek en conditie willen onderhouden/verbeteren. Trimzwemmers nemen geen deel aan wedstrijden. Trimzwemmen is het broertje van masters, met als enig verschil dat men niet meedoet aan wedstrijden.

Lees meer …

Borstcrawlcursus

De borstcrawl is één van de populairste slagen, die veel volwassenen onvoldoende beheersen. Wil jij je conditie en borstcrawl techniek verbeteren? Doe dan mee aan de borstcrawlcursus! De cursus begint op donderdag 28 september 2017 en duurt 12 weken.

Lees meer …