Bij ZPC De Kikker kun je je leven lang zwemmen. Al sinds 1935 …

Vanaf het Zwem ABC is er middels het Sterrenplan een naadloze aansluiting op het Wedstrijdzwemmen en Waterpolo. Ook Triathleten, Trimzwemmers en Masters zijn welkom!

Kom gewoon eens langs bij een training of neem contact met ons op. Tot snel!


ZPC De Kikker op Facebook

 

Timeline Photos

De Kikker Emmen

1 month 1 week ago

Vandaag een van de laatste wedstrijden in ons vertrouwde zwembad Aquarena. Volle tribunes voor minioren Swimkick deel 3.

Timeline Photos

De Kikker Emmen

2 months 4 days ago

Wij van de zwemafdeling zijn op zoek naar trainers. Een trainer met ambitie voor hoofdtrainer wordt ook gezocht. Eventuele opleidingen etc behoren tot mogelijk pakket. Voor meer info of vragen dan graag een bericht sturen naar: zwemtc@dekikker.org.

Timeline Photos

De Kikker Emmen

2 months 4 days ago

De zwemafdeling doet hierbij een oproep voor zwemtrainer(s). Trainer met ambitie tot hoofdtrainer is ook van harte welkom! Eventuele opleidingen zijn onderdeel van pakket👍 vragen of reacties kunnen naar: zwemtc@dekikker.org.

De Kikker Emmen

4 months 2 weeks ago

Geweldige resultaten voor de zwemmers van KSN tijdens de Open Nationale Master Kampioenschappen te Zwolle. Bryan Chen: 2x GOUD (50 en 100 school), Gauke Eilander: 2x GOUD (50 rug en 50 vlinder) en 1x BRONS (50 vrij), Ingmar Hartman: 1x GOUD (200 vrij) en 1x ZILVER (50 vrij). Saranda Hofstra: 3x GOUD (50 vrij, 50 rug en 50 vlinder). Verder haalden de zwemmers van de estafette team 4 x GOUD! Op zaterdag Gauke, Ingmar, Saranda, Linda Boxma en Marle Sewüster en op zondag Gauke, Ingmar, Saranda en Anne Speelman. Gefeliciteerd met jullie mooie prestaties 🎉👍🏊👌